Ministerie belt over vragen Legaalrijden achterban en 1c categorie update

Eerder deze week zijn we gebeld door het ministerie van I&W naar aanleiding van onze vraag waarom jullie maar ook onze vragen van een half jaar geleden nog niet beantwoord zijn. Door een detachering was er iets mis gegaan maar het ministerie van I&W gaat de vragen binnen 1,5 week beantwoorden. 

We hebben meteen ook gevraagd hoe het staat met het onderzoek over LEVS zonder stuur, zeg maar categorie 1c. Daar zijn ze nu mee bezig. De eindconclusie verwachten ze eind mei, begin juni. Ons advies of input hebben ze niet nodig maar we mogen wel reageren op de eindconclusie. 

Nou maar hopen dat de wetenschappers die het onderzoek doen zich ook hebben ingelezen op onze website of op zijn minst onze position paper hebben gelezen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *